Majoritaris en el camp valencià

Som l'organització professional agrària majoritària en el camp valencià

Vam nàixer l'any 1976 per a defensar als i les professionals de les explotacions familiars agràries i ser la interlocutora davant les administracions i tots els agents del sector agrari.

Reivindicativa, independent i participativa

LA UNIÓ és democràtica perquè les decisions les prenen els llauradors i ramaders. LA UNIÓ és i serà el que vulguen els seus llauradors i ramaders perquè les decisions de l'organització s'adopten democràticament en el CONGRÉS.

LA UNIÓ és unitària perquè en ella estan presents tots i cadascun dels sectors agrícoles i ramaders, totes les àrees i de totes les comarques de la Comunitat Valenciana.

LA UNIÓ és independent perquè no depèn dels partits polítics, ni de les administracions, ni de qualsevol lobby de pressió. En ser independent no li deu res a ningú i pot actuar lliurement i segons el mandat del CONGRÉS.

Implantats en tot el territori

LA UNIÓ és l'única organització d'àmbit autonòmic, i per tant, amb presència en totes les comarques valencianes per a donar resposta a les seues necessitats concretes i oferir els serveis que necessiten els professionals del sector agrari per a desenvolupar la seua activitat empresarial.

Som una organització on caben i estan representats tots els sectors amb implantació en el seu àmbit d'actuació

Tots els sectors tenen problemes horitzontals: seguretat social, fiscalitat, preus, etc ..

Treballem per a tu. Defensem una política agrària que faça possible el manteniment i la millora de les rendes dels professionals; proporcionem serveis relacionats amb la professió i el món rural; impulsem la formació i la modernització de les persones llauradores i ramaderes; representem els seus membres davant els organismes privats o oficials relacionats.