Benlloc s’inunda de música i vi amb el Festival Viniterrània

LA UNIO - 08 Oct, 2018
  • 2487
  • 0

Del 2 al 4 de novembre

Benlloc es converteix un any més en la capital del vi del 2 al 4 de novembre, amb la celebració de la tradicional Festa de la Verema (Festival Viniterrània). Una trobada que es consolida com una cita ineludible per a professionals i aficionats del món del vi, així com famílies que s’acosten a gaudir d’un cap de setmana de música i activitats per a tots els públics i de manera gratuïta.

Una festa que es divideix en distintes vessants segons les prioritats del públic assistent. Les activitats dirigides a persones que es dediquen professionalment a la viticultura estan assenyalades amb la marca BIWM (Benlloc International Wine Meeting) i aquest any tindrà com a protagonistes els vins alemanys cultivats a la vora del riu Rin.

La visita dels vins alemanys dóna una projecció internacional a aquesta trobada més enllà de França, Portugal, Romania i Itàlia, països ja convidats en edicions anteriors. Al voltant d’aquests caldos professionals podran assistir a xerrades, taules rodones i tasts. A més dels espais dedicats a professionals, el gruix de la programació és el Festival Viniterrània. Dedicat a veïns, veïnes i visitants amb ganes de disfrutar dels vins de la nostra comarca, la bona gastronomia i la música mediterrània.

L’obertura de la carpa del vi serà el divendres 2 de novembre a les 19 h, moment partir del qual començarà l’ajustada programació fins a la nit del diumenge 4 de novembre. La Punxà de la Bota amb la banda de música Amor a l’Art, Xavi Castillo, Kepa Junquera, Hilari Alonso, Botifarra i Miquel Gil, trobada de muixerangues, dansa contemporània, activitats per a xiquetes i xiquets, Ramonets, Trocamba Matanusca i molt més, es trobaran a Benlloc per celebrar tres dies de festa al voltant dels vins de la terra.

Les persones interessades en qualsevol dels actes programats per aquests tres dies poden consultar tota la programació al web oficial de l’Ajuntament de Benlloc: www.benlloc.es i també visitar les seues xarxes socials per participar
de la festa i descobrir algunes sorpreses.