LA UNIÓ analitza demà dimarts a Catí els principals problemes del sector porcí de la Comunitat Valenciana

LA UNIO - 29 Oct, 2018
  • 2091
  • 0

Més de 150 productors de porcí han confirmat ja la seua assistència en una jornada patrocinada per la

LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders organitza demà dimarts 30 d'octubre a Catí (Alt Maestrat), amb el patrocini de la Diputació de Castelló, una jornada monogràfica sobre el porcí en la qual es tractaran els principals problemes que afecten al sector com és la legalització sostenible de granges i la gestió integral dels purins.

Més de 150 productors han confirmat ja la seua participació a esta interessant jornada que compta amb destacats ponents procedents de la Comunitat Valenciana i d'altres comunitats autònomes com Catalunya i Aragó.

La jornada s'inaugurarà a les 10,15 hores per part del secretari comarcal de LA UNIÓ en el Maestrat, Pepe Zaragozá i del secretari general de LA UNIÓ, Ramón Mampel.

La primera ponència començarà a les 10,30 hores i en ella es coneixerà la gestió dels purins a Aragó a través de Manuel Esteve, president de Acriporte i de la sectorial de porcí de Cooperatives Agro-alimentàries d'Aragó. A les 11,15 h. s'analitzarà la mateixa visió però a Catalunya, per part de Jaume Boixadera, del departament agrari de la Generalitat.

A les 12,15 h. el tècnic de LA UNIÓ, Carles Parrado, donarà el punt de vista a la Comunitat Valenciana sobre la gestió dels purins i la legalització de les explotacions ramaderes.

Sobre les 13 hores se celebrarà una taula de posicionament i debat amb participació de la UPV, empreses integradores, col·legis d'enginyers agrícoles i agrònoms, col·legi de veterinaris i representants de la Generalitat.

La clausura està prevista a les 14,30 hores, pel diputat de Desenvolupament Rural de la Diputació de Castelló, Pablo Roig.

Jornada sector porcí LA UNIÓ

Dia: Dimarts 30 octubre 2018

Horari: De 10,15 a 14,45 hores.

Lloc: Restaurant El Prigó de Catí