LA UNIÓ celebra reunions informatives per l’Horta Nord i Camp de Túria amb motiu de les expropiacions del Bypass

LA UNIO - 03 Mar, 2020

El dijous a Montcada i el dilluns 9 a Bétera. Després de Falles farà més reunions a Godella i Museros

LA UNIÓ de Llauradors va a realitzar una sèrie de reunions informatives per la comarca de l’Horta Nord i el Camp de Túria, amb motiu de les expropiacions de l’autovia A7 com a conseqüència de l’ampliació del Bypass. Concretament es tracta de millores funcionals i de seguretat vial i mesures d’integració ambiental de l’autovia A-7, ampliació del bypass.

La primera es farà este dijous 5 de març a Montcada, a les 19 hores, en el Saló d'Actes de la Cambra Agrària Local (Carrer Mariano Benlliure, 7).

La següent serà a Bétera i se celebrarà el dilluns 9 de març, a les 19 hores, al Saló de Plens del Castell (Plaça José Andreu Fresquet).

Després de Falles está previst fer-ne també xarrades informatives a Godella i Museros.

LA UNIÓ posa a disposició dels afectats de Bétera, lloc on hi ha més finques afectades, una oficina d’atenció per a consultes i assessorament, que obrirà les vesprades de 16 a 18 hores i el telèfon 961602329.

En el total de l’expropiació de l’ampliació del bypass hi ha 572 finques afectades en 7 localitats de l’Horta Nord i Camp de Túria i 789.000 metres quadrats.