LA UNIÓ llança una nova identitat visual corporativa i actualitza la seua denominació inclusiva als temps actuals

LA UNIO - 26 Sep, 2022

LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders passa a ser La UNIÓ Llauradora i Ramadera

LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders presenta hui una nova identitat visual corporativa que contempla entre altres coses una actualització de la seua denominació totalment inclusiva i adaptada als temps en els quals vivim: La UNIÓ Llauradora i Ramadera. LA UNIÓ ha encarregat la seua nova identitat visual a l'estudi valencià de disseny Fase Studio, amb la col·laboració de l'il·lustrador alacantí Luis Demano en tot el referent a les il·lustracions.

 La nova identitat visual que anirà incorporant-se de manera progressiva naix amb l'objectiu de reflectir els caràcters i els valors de renovació que ha anat experimentant l'organització en els últims anys, connectar amb les noves generacions i adaptar-se correctament als diferents suports i entorns en els quals és present, tant físics com digitals.

Es tracta d'una nova identitat visual més actual, amb una nova tipografia també més reivindicativa i professional i una variada paleta de colors i il·lustracions dels diferents sectors agrícoles i ramaders.

La nova denominació / El nou nom

Amb l'objectiu de recollir el nou caràcter més inclusiu i divers de LA UNIÓ, concorde als nous temps, s'aprofita la renovació de la imatge gràfica per a actualitzar la denominació fins ara de l'organització professional agrària. D'aquesta manera, la denominació històrica i oficial de LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders del País Valencià passarà a ser oficialment La UNIÓ Llauradora i Ramadera del País Valencià, el punt de trobada de totes les persones professionals del camp valencià, si així s’aprova en el pròxim Congrés de l’organització.

Pots descarregar-te una selecció de la nova identitat en aquest enllaç: https://we.tl/t-C8UU1kLKul