La Unió Llauradora celebra el dilluns una xarrada a Daimús sobre la fertilitat i nutrició del sòl en la producció agrícola

LA UNIO - 24 Nov, 2023

És un tema de la máxima actualitat a la Safor on gran part dels cultius funcionen amb reg per degoteig i ús d’adobs mancomunats

La Unió Llauradora ha organitzat este pròxim dilluns 27 de novembre una interessant xarrada informativa a Daimús (La Safor) sobre el maneig de la fertilitat i nutrició del sòl en la producció agrícola actual. La xarrada compta amb la col·laboració de la Diputació de València, l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries i l'Ajuntament de Daimús.

Serà a les 18:30 hores en el Centre Polivalent Baebiae Quitae, ubicat a la plaça Rector Pons de Daimús i intervindran Ana Quiñones Olivers per a parlar de nutrició vegetal i Ana Pérez Piqueres sobre fertilitat del sòl, del CDAS-IVIA.

LA UNIÓ considera que la temàtica de la xarrada es de la màxima actualitat per als llauradors de la Safor. “Ens trobem ara amb cada vegada més limitacions en l’ús de productes fitosanitaris i en la nostra comarca gran part dels cultius funcionen amb reig a degoteig i adobs mancomunats, amb la qual cosa s’estan fent molts canvis en els plans d’ús dels adobs. Neccesitem informació al respecte i per això hem decidit des de LA UNIÓ donar resposta”, assenyala Vicent Sabater, secretari comarcal a la Safor.