LA UNIÓ participa en la LXXVI edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules este pròxim cap de setmana

LA UNIO - 13 Sep, 2023

Carles Peris ofereix una conferència este divendres, a les 18,30 hores

LA UNIÓ participarà un any més, del 14 al 17 de setembre, a la LXXVI edició de la Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules (Plana Baixa), que té el distintiu de Festa d'Interés Turístic Autonòmic. L'inauguració tindrà lloc el dijous 14 a les 20 hores.

 

L'organització comptarà amb un estand en la fira i també el nostre secretari general, Carles Peris, intervindrà al Racó del Llaurador amb una conferència informativa sobre la situació actual de la citricultura: estructura varietal i noves varietats. Serà el divendres 16, a les 18,30 hores, en l'Avinguda Constitució.

La fira té a més de tot això un ampli programa d'activitats. Destaquen el I Concurs de Gossos de Rabera en el qual participen associats de LA UNIÓ, demostracions com la dels herradors, amb el X Concurs de Forja, un taller de caça i naturalesa per als més menuts, la tradicional exhibició d'oficis artesans, entre altres. Així mateix, tindrà una representació d'altres sectors com l'automobilístic, i la participació d'associacions i comerç local, artesans, gastronomia i entreteniment.