LA UNIÓ signa un conveni sobre noves varietats de kiwi amb l'empresa Fruitgrowing que compta amb l'assessorament financer de Cajamar

LA UNIO - 02 Dec, 2020

Les persones associades a l'organització podran accedir als productes i serveis financers establits en aquest conveni mitjançant unes condicions preferents i avantatjoses

 

LA UNIÓ de Llauradors continua oferint a les seues persones associades la millor oferta i assessorament en noves varietats. Així s'emmarca el nou conveni comercial subscrit amb l'empresa FRUITGROWING QUALITY que compta amb el suport del Grup CAJAMAR per a atendre les necessitats financeres de totes aquelles persones associades a l'organització.

Es tracta d'un conveni de col·laboració per a l'explotació comercial de determinades varietats de kiwi on les persones interessades que pertanguen a LA UNIÓ podran accedir als productes i serveis financers establits en aquest conveni en unes condicions preferents.

Totes les entitats s'emplacen a col·laborar en el foment i millora de l'agricultura, la difusió del coneixement agrari i la formació dels llauradors i empreses productores en les millors pràctiques agroalimentàries, així com, en aquells cultius nous que puguen interessar al sector agroalimentari.

Aquest acord possibilitarà que les persones associades a l'organització adquirisquen en unes condicions més avantatjoses determinades varietats de kiwi, una alternativa de cultiu en aquests moments per als productors de la Comunitat Valenciana.

LA UNIÓ agraeix el suport de Fruitgrowing Quality i de Cajamar perquè les seues persones associades puguen obtindre i beneficiar-se d'eixes condicions financeres i indica que continuarà treballant per oferir-los les millors opcions varietals possibles per a ser cada vegada més competitius i tractant de buscar sempre els millors preus possibles del mercat.

Més informació en el telèfon 96 353 00 36, preguntant per Ferran Gregori o en el correu electrònic: fgregori@launio.org