Les organitzacions agràries criden a la participació de la societat valenciana per a la manifestació de demà

LA UNIO - 13 Feb, 2020
  • 1098
  • 0

S'esperen més de 500 tractors pels carrers de València

Les principals organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana: LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders, Asociación Valenciana de Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alicante-Jóvenes Agricultores, la Federación Provincial de Agricultores y Ganaderos de Castellón-ASAJA, i la Unión de Pequeños Agricultores (UPA-PV)– criden a la participació de la societat en la manifestació i tractorada convocada demà, 14 de febrer, a València davant la situació límit dels llauradors i ramaders.

La concentració començarà a les 10 hores en la Plaça de Sant Agustí i a les 11 hores s'iniciarà el recorregut, primer de persones i després de tractors (s'esperen més de 500), cap al carrer Xàtiva, el carrer Colom, la Porta de la Mar i el carrer de Navarro Reverter. Sobre les 12.30 hores està previst que la periodista agrària Silvia Soria presente els parlaments en la Plaça Amèrica.

Finalment, els representants del sector es desplaçaran a la Plaça del Temple per a entregar a la nova delegada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d'una reunió per a abordar mesures dirigides a millorar la rendibilitat dels productors.

Dia: Divendres 14 de febrer

Hora: De 10 a 11 hores hi haurà concentració de persones i tractors

Lloc: Plaça de Sant Agustí de València

Recorregut: Carrer Xàtiva – Plaça d'Amèrica – Plaça del Temple