Luis Javier Navarro aspira a la renovació del càrrec en l'executiva estatal de la Unión de Uniones que demà celebra a Madrid la seua III Assemblea

LA UNIO - 21 Nov, 2018
  • 2069
  • 0

L'organització commemora també el seu X aniversari amb un debat sobre el futur de la PAC, amb representants de la Comissió Europea, Ministeri d'Agricultura i comunitats autònomes com la nostra

El membre de la comissió executiva de LA UNIÓ de Llauradors i Ramaders, Luis Javier Navarro, presenta candidatura per a renovar en la comissió executiva de l'organització estatal Unión de Uniones que demà a la vesprada celebra a Madrid la seua III Assemblea.

LA UNIÓ acudeix amb una delegació nombrosa, 14 persones delegades d'un total de 60, entre les dotze organitzacions que integren la Unión de Uniones que enguany celebra el desè aniversari de la seua constitució. LA UNIÓ va ser una de les organitzacions impulsores.

A més de l'assemblea, la Unión de Uniones celebrarà dues jornades (demà dijous al matí i el divendres) sobre la futura Política Agrària Comuna, posterior al 2020. Presentarà la proposta "Per una Política Agrària Comuna dirigida a les persones" i obrirà un debat amb representants de la Comissió Europea, del Ministeri d'Agricultura, de l'ambaixada francesa, dels departaments d'agricultura de la Comunitat Valenciana (acudeix el secretari autonòmic d'Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero), Castella i Lleó i Catalunya, a més de diputats i senadors dels partits polítics (Coalició Canària, Compromís, PdCAT, ERC, Ciudadanos, Unidos Podemos, PSOE i PP).

D'altra banda, LA UNIÓ presentarà una ponència perquè l'Assemblea assumisca una plataforma reinvindicativa de mesures estatals que donen resposta als problemes actuals dels professionals agraris de la Comunitat Valenciana.

III Assemblea de Unión de Uniones i Jornades sobre la futura PAC. Madrid

#AbriendoCaminos