Ritchie Bros. organitza una nova subhasta online de maquinària

LA UNIO - 29 Jun, 2020

Les licitacions es tanquen el 3 i 4 de juliol, depenent de la família d'equips

Ritchie Bros. a Espanya realitzarà una nova subhasta mitjançant el sistema de Subhasta Programada online. La companyia vendrà prop de 1.700 equips de construcció, camions, tractors, elevació i altra a Ocaña (Toledo). Tots els lots van obrir les seues licitacions el divendres 26 de juny i tancaran el dia 3 i 4 de juliol, segons família d'equips.

La Subhasta Programada permet a qualsevol comprador realitzar licitacions durant la duració de tota la venda. Per a què el seguiment dels lots siga més fàcil, el pujador pot crear-se una llista de seguiment dels equips que li interesse i així estar pendent d'aquells articles marcats.

La Subhasta Programada permet a més realitzar licitacions amb prioritat fins a un topall màxim per lot que determina el pujador. Cada vegada que es realitza una nova licitació el programa la incrementa automàticament en nom del pujador. Una vegada es realitza una licitació que supere el topall màxim fixat per un mateix, el pujador rep automàticament un email i un SMS notificant-li que la seua licitació ha sigut superada.

Poden visitar les nostres instal·lacions i inspeccionar els equips a partir del dilluns 29 de juny fins al divendres 3 de juliol a partir de les 8 del matí. L'equip de Ritchie Bros. els explicarà el sistema de licitacions online.

Igual que les subhastes en viu de Ritchie Bros., tots els lots es vendran sense preus mínims en la Subhasta Programada. Vosté pot trobar quantitat d'equips interessants en l'inventari de la subhasta, registrar-se online hui mateix per a oferir i unir-se a la subhasta. Per a la seua major certesa, els articles poden ser inspeccionats en el lloc de Ritchie Bros. a Ocaña. Cree's un compte d'usuari en www.rbauction.es i realitze Licitació amb Prioritat (Priority Bid).

Alguns dels tractors més destacats de la subhasta d'Ocaña són:

1 CLAAS Arion 530, del 2016
1 New Holland T8.360, del 2013
1 Case IH Puma 180, del 2011
1 John Deere 7920
1 Fendt 211P 4WD, del 2010
1 Massey Ferguson 7945
1 New Holland T6020, amb pala carregadora
1 Case IH MXM 140, amb carregadora
1 Manipulador telescòpic Deutz Fahr Agrovector 35.7 4x4x4
1 Conreadora rotativa Yanmar TX350

Per a obtindre l'inventari complet de les subhastes, els detalls i més informació sobre com comprar o vendre en la subhasta, visite el lloc web de Ritchie Bros. en www.rbauction.es o contacte amb l'oficina d'Ocaña en el (+34) 925.157.580