Ritchie Bros. participarà com a expositor a la gran fira Expovicaman d'Albacete

LA UNIO - 04 Jun, 2019
  • 2549
  • 0

Del 2 al 5 de maig

La casa de subhastes de maquinària més gran del món, Ritchie Bros, estarà present a la gran fira de màquinària agrícola EXPOVICAMAN (XXXIX Feria Agrícola y Ganadera de Castilla La Mancha), des del 2 fins al 5 de maig. Ubicats a l’estand 24 del pavelló tancat de la Fira d’Albacete, Ritchie Bros. presentarà als visitants els avantatges de participar com a comprador o venedor a les subhastes que s’organitzen cada trimestre a les instal-lacions de Ritchie Bros. a Ocaña (Toledo).

Durant el passat 2018, l’any del 60è anniversari de l’empresa, Ritchie Bros. va vendre a tot el món actius per valor de més de 4.900 milions de dòlars en prop de 400 subhastes sense reserva, amb més de 170.000 compradors i més de 3,3 milions d’usuaris.

Es tracta de la plataforma de venda més gran del món i amb xifres de venda espectaculars. Durant la subhasta del passat més de març realitzada a Ocaña, es van vendre 2.451 lots en dos dies, amb milers de visites a la web i amb gairebé 2.000 persones registrades per a comprar, ja siga en les pròpies intal-lacions de Ritchie Bros. com en línia a través de www.rbauction.es.

Per a la subhasta dels propers 12 i 13 de juny les perspectives de venda són prop de superar els més de 1,2 milions d’euros en maquinària agrícola del passat mes de març. Els clients consignataris d’equips a les subhastes de Ritchie Bros. mostren la seua satisfacció en els resultats finals ja que tot es ven i perquè milers de persones tenen accès a la compra dels seus equips en només dos dies.