Una representació de LA UNIÓ es concentrarà dimecres que ve davant el Ministeri d'Agricultura a Madrid per a reclamar un futur per al camp valencià

LA UNIO - 12 Jul, 2021

Per a exigir solucions a la crisi del sector vitivinícola valencià i per una PAC més mediterrània

Una representació de LA UNIÓ de Llauradors de diferents punts de la Comunitat Valenciana, al costat dels de diverses comunitats autònomes, es concentrarà dimecres que ve 14 de juliol amb els seus tractors a les portes del Ministeri d'Agricultura a Madrid per a reclamar un futur per al camp valencià, una PAC més mediterrània i mesures per al sector vitivinícola del nostre territorio.

Unión de Uniones de Agricultores y Ganaderos, organització estatal en la qual s'integra LA UNIÓ, ha convocat a una representació de llauradors de les seues organitzacions territorials a eixa concentració aquest pròxim dimecres.

L'organització vol reivindicar les mesures extraordinàries que nega el Ministeri i que necessita el sector vitivinícola a les portes de la verema, així com una PAC més mediterrània de la que es proposa.

L'acte rebrà una caravana que parteix el dia 13 de juliol des de Castella-la Manxa i en ell es preveu serrar una olivera centenària morta, així com deixar caixes de raïm verd i ceps secs a la porta del Ministeri, al so de la banda sonora de la pel·lícula “La muerte tenía un precio”.

Per part de LA UNIÓ acudirà una nodrida representació, entre ells el secretari general Carles Peris i el sotssecretari general Luis Javier Navarro.

 

Dia: dimecres 14 de juliol

Hora: 12:00h

Lloc: davant del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente. Paseo de la Infanta Isabel, 1. Madrid

#PorUnFuturo

 

Programa:

 

  • Atenció als mitjans: 12.00h
  • Tall de les oliveres, lliurament caixes de raïms i ceps i registre tabla reivindicativa: 12.30
  • Discursos de representants sindicals: 12.45h